Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Mayka
***
***
Mayka
Zamknięta w kloszu nienawiści ...
umieram powoli ...
w łzach się własnych topie ...
krwią maże po ścianie ...
świat mnie zauroczył ...
szukam wciąż pomocy...
życie ???
gdzie się podziało ?
chyba mnie olało !...
Lubię
Mayka
Wiersz · 8 kwietnia 2000
×
Zgłoś obraźliwe treści