Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Mayka
***
***
Mayka
Moje serce krwawi ...
Moja dusza krzyczy
a Ciebie nie ma
nie ma wzasięgu mojego wzroku ...
Lubię
Mayka
Wiersz · 8 kwietnia 2000
×
Zgłoś obraźliwe treści