Ja tu
Ty tam
we włosach kwiaty mam
w sercu dziurek kilka
i nie mogę Ci pomóc
cóż to za pomyłka
absurdalna pomyłka
rozdzielił nas los
w głowie płonie ogień
pokój w sercu gości
ja nie znam rzeczywistości
dusza wyrywa się do brata
ja już tak nie mogę
żyć ani być ...
uronie jeszcze trochę łez
i w przepaść za Tobą rzucę się.
Mayka
Wiersz
·
10 kwietnia 2000
-
korab76@autograf.pl???..................tego mi nigdy nie pokazałaś.........ale jest dobry..........
-
korab76@autograf.pl???..................tego mi nigdy nie pokazałaś.........ale jest dobry..........