Prawda

vompierz

martwym byc przeznaczony
samotnosci i potepieniu oddany
mazenia o zwyklosci
niszcza magow starania
Egregor przybral ludzka postac
pechowo obrana
milosc zaginela w opuszczonym czlowieczenstwie
zycie przestalo miec znaczenie
nie ma od tego ratunku
Jam Egregorowy Legion
Jam kary godny
Jam zal straconych dni.
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 3 głosy
vompierz
vompierz
Wiersz · 11 kwietnia 2000
anonim