Literatura

The last one (wiersz)

vompierz

zginiesz skurwysynu!
zginiesz jak twoi ziomkowie
pijac krew, niszczac cialo twe
uszczesliwiam sie
byles Mym makabrycznym odbiciem
w lustrze potepienia
twe cialo byl idealne
bez wad...i ognia
ironiczny usmiech zdobil twe idealne usta
gdy patrzyles na Mnie
zdobyles wszytsko co bylo do zdobycia
sztylet w idealnej piersi kalal idealne cialo
twa idealna dusza znisczona ...przez Moja...
taka brudna!
Albowiem Ostatni beda piewszymi

słaby+ 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 12 kwietnia 2000

Inne teksty autora

Matko ma
vompierz
Wybaczcie
vompierz
Kolejny dzień
vompierz
Wolnosc umyslu
vompierz
Prawda
vompierz

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca