Literatura

Koniec... (wiersz)

narvana

Lepiej przeczytać wiersz, niż jego opis,a jak ktoś tego nie rozumie, to ma problem.
Podrę kartki tak,
By nikt nie wiedział.
Spalę meble,
te na których siedział.
Wszystko już skończone
A może jeszcze nie rozpoczęte
Jednak kartki wyrzucone,
zmięte.
Nikt nigdy się nie dowie,
Co na tych kartkach było.
Nikt nigdy się nie dowie,
Co me Życie utraciło.
Czy ktoś zrozumieć może
czarną rozpacz człowieka
Ten, który zaciera ślady,
Ten, który ciągle ucieka...

fatalny+ 6 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Feanor1982
Feanor1982 14 lipca 2004, 22:43
wiersz jest wyjebisty
przysłano: 12 kwietnia 2000

Inne teksty autora

Mrok
Sollinka

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca