Jawa a Sen

Katarina/ K.Klatkiewicz-Stuper


Rozkochałeś moje oczy w swoich
Zniewoliłeś moje usta
I wyszedłeś bez słowa
brzmi jak banalny romans

A jednak

Życie czasami układa się
W prozaiczne historyjki
I trudno uwierzyć
Że na jawie słyszymy słowa ze snu


Katarina/ K.Klatkiewicz-Stuper
Katarina/ K.Klatkiewicz-Stuper
Wiersz · 22 września 1999
anonim