błękitna kraina

Lorien

Na rękach krew
sącząca się z ran
-moje srece krwawi
Ofiara złożona
z mych snów
Kraina mego szczęścia
Norska majaczy
w oddali
Odeszła na zawsze
z mego życia
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 4 głosy
Lorien
Lorien
Wiersz · 14 kwietnia 2000
anonim