Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Lorien
błękitna kraina
błękitna kraina
Lorien
Na rękach krew
sącząca się z ran
-moje srece krwawi
Ofiara złożona
z mych snów
Kraina mego szczęścia
Norska majaczy
w oddali
Odeszła na zawsze
z mego życia
Lubię
Lorien
Wiersz · 14 kwietnia 2000
×
Zgłoś obraźliwe treści