Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Lorien
tron
tron
Lorien
Gdzie on jest
moze chociaz jego posąg
Jego szlachetne rysy
Które kocham
stojąc w cieniu
tronu
Mój pan odszedł
znowu
bez pożegnania
Lubię
Lorien
Wiersz · 14 kwietnia 2000
×
Zgłoś obraźliwe treści