Literatura

Buntownik (wiersz)

Weed

Mój komentarz do tego co się dzieje na Wywrocie ostatnimi czasy.
piszę wiersze
Wiersze !!!
wiersze
napisałem ponad sto
to wiersze
nie dam sobie wmówić że nie
nie dam sobie wmówić
wiersze to wiersze
moje
wiersze
to
wiersze
WIErsze !!!!!

[3Mar00]

niczego sobie– 19 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
jpL 29 listopada 2006, 23:02
mi sie podoba ^^ max dla Ciebie :D
przysłano: 19 kwietnia 2000

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca