Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Mia
Bez tytułu
Bez tytułu
Mia
wiesz..
kiedyś oprę się
o twoje ramię
a jak mnie odepchniesz
to po prostu upadnę
po prostu.
Jakie to dziwne,
że tu nikt, niczego
nie dostrzega...
Lubię
Mia
Wiersz · 20 kwietnia 2000
×
Zgłoś obraźliwe treści