Bez tytułu

Mia

Gdybym umiała pisać wiersze
naprawdę, a nie takie
jak ten
to bym napisała po pierwsze
o tym jak gubię się
w twoich oczach,
jaki jesteś uroczy
przez sen
i jak uwielbiam twój uśmiech
z ust spijać...
Oceń ten tekst
Mia
Mia
Wiersz · 20 kwietnia 2000
anonim