...jedynie obetrzyj buty

Katarina/ K.Klatkiewicz-Stuper


Mijasz kolejne drzwi
Na nich
Nowe wizytówki
Przed nimi
Dywaniki obojętności

Nie lękaj się
Zapukaj
Gdy otworzą
Jedynie obetrzyj buty

Katarina/ K.Klatkiewicz-Stuper
Katarina/ K.Klatkiewicz-Stuper
Wiersz · 22 września 1999
anonim