ciepło
znajome ręce na twarzy
poszukiwanie ust w których jest tylko radość
w oczach i włosach uśmiech
na poduszce słowa
te doskonałe
cisza
idealna i święta
pozwala odpocząć ciałom
i temu szczęściu
które skleja nasze dłonie
nic nie widzę
oprócz nieba
w twoich oczach
jestem pijana
schowana w twoich rękach
chcę zatrzymać
w sobie na zawsze
zapach tej chwili