zatoczę okręgiem
symetrii doskonałość
budząc podziw oczu
obnażę wstyd ciała
postanowię krokiem
otoczyć się perfekcją
odwagą decyzji
nadam sens materii
Enge
Wiersz
·
31 maja 2002
-
netah... jakbym słyszał elfy, wiesz- nawet jesteś podobna=> niczego sobie
-
octoberpowodzenia życzę ... koncepcja niczego sobie ;-)
-
maiPodoba mi się ten wieszyk, taki mały zgrabny, wszystko w nim co trzeba jest, i to sie za słowami kryje , też prawdziwe:-)
-
maipoprawka, to co sie za słowami kryję....
-
Engeelfy?? :) w jaki sposob podobna?