Cisza

hazel


Słyszysz
Zbliża się cisza
Już po raz ostatni
Płynie składanka znaków
Po pajęczynie neuronów.
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 4 głosy
hazel
hazel
Wiersz · 23 kwietnia 2000
anonim