Bo bierki mi się znudziły
fantazja
Bawię się w kobietę i potrzebuję kogoś do zabawy
Ty będziesz grał mężczyznę
Tylko nie wiem co będziemy robić
Może potańczymy..., ach tak, zapomniałam, że ty nie lubisz tańczyć
To może w rodzinę, albo wiesz jest teraz taka nowa gra-
Kochankowie. ...chyba...
Tylko, że do tego potrzebna jest miłość.
Masz ją?! To gramy!
fantazja
Wiersz
·
3 czerwca 2002
"Bawię się w kobietę i potrzebuję kogoś do zabawy" - no tak, typowe ;-)
Wiersz mi się podoba, choć nie przepadam za (nad)używaniem wielokropków.
Logicznie rzecz biorąc to do bycia kochankami nie potrzeba miłości.
A przecież najtrudniej jest napisać coś oczywistego.
Swoją drogą -jakie te kobiety przewrotne.
wiersz jednak podoba mi się. Jest taka ciekawa książka...."Kobiety" Nałkowskiej myślę, że by ci się spodobała... :)