Dłoń Enei umierającej
Jest gładka i pachnie jaśminem
Na palcu Enei umierającej
Mucha składa jajeczka niezgody
Paznokieć Enei umierającej
Lekko niedogryziony chwieje się i płacze
Płacz paznokcia Enei umierającej
Płoszy muchę
Odlatuje podrygując niebotycznie idiotycznie
Najzwyczajniej.
Niebotycznie idiotyczne. Przepraszam Autorze, mysl co i po co piszesz.
A ten watek jasminowy byl juz w pewnym wierszu na wywrocie. Wiecej oryginalnosci!
Isha