Pamiętasz?

T. Len

Pamiętasz ?
W lipcu złote kłosy
Srebrny księżyc w nocy
Kolorowy las i wrzesień
Zimny deszcz, a jesień - czy pamiętasz?
Szliśmy wtedy wpół objęci
Nieprzytomni, zbyt zajęci, by pamiętać
Blade słońce, liść opadły
Smutne drzewa - ziemię martwą.
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 3 głosy
T. Len
T. Len
Wiersz · 27 kwietnia 2000
anonim