Literatura

Pamiętasz? (wiersz)

T. Len

Pamiętasz ?
W lipcu złote kłosy
Srebrny księżyc w nocy
Kolorowy las i wrzesień
Zimny deszcz, a jesień - czy pamiętasz?
Szliśmy wtedy wpół objęci
Nieprzytomni, zbyt zajęci, by pamiętać
Blade słońce, liść opadły
Smutne drzewa - ziemię martwą.

słaby 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 27 kwietnia 2000

Inne teksty autora

***
T. Len
Szukam
T. Len
***
T. Len
Żal
T. Len
Boże !
T. Len
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca