Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Enge
burza
burza
Enge
czekaniem trwanie
z wczoraj do dzisiaj
czekaniem spełnienie
nieistnienia jutra
czekaniem- burza
wigilią ciszy
a jutra nie ma
w czekaniu spokoju
bohaterem burza
Lubię
Enge
Wiersz · 13 lipca 2002
dante
dzisiaj będzie burza a po burzy znów się chmurzy (my pers digres)
ładnie aniele stróżu mój:)
Lubię
·
Zgłoś
·
22 lata
JAdziu
intrygujący,nietuzinkowy.
Lubię
·
Zgłoś
·
22 lata
AandT
Nie przemawia to do mnie. Ubogie.
Lubię
·
Zgłoś
·
22 lata
***
ubogie? może raczej esencjonalne...
Lubię
·
Zgłoś
·
22 lata
×
Zgłoś obraźliwe treści
ładnie aniele stróżu mój:)