bez nazwy

pavuk

jest dziewczyna
którą kocham

mam zegarek
który się śpieszy

jest kraina
którą szukam

mam kolegów
którzy mnie zawiedli

jest uczucie
którego nie rozumię

mam zamiar
być sobą

ten zamiar
jest dość niezły

to uczucie
mi obrzydło

tych kolegów
widzę codziennie

tą krainę
stworzę sam

ten zegarek
już zgubiłem

tą dziewczynę
nie mogłem nienawidzieć

© http://webua.net/pavuk
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 12 głosów
pavuk
pavuk
Wiersz · 10 lipca 2002
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    waldi
    Dobry

    · Zgłoś · 7 lat temu
  • Anonimowy Użytkownik
    katarzyna Łukaszyk
    wiersz jest fantastyczny

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • AandT
    ????
    W czytelni ????
    Bez komentarza.

    · Zgłoś · 22 lata temu