Żal

T. Len

Śniła mi się samotność
Piękna jak niebo
Prosząc, wyciągała ręce
Bym pozostał
Taka samotna w swej męce
Jak tęsknota moja
I nieczułość Twoja
Nie pozostałem ...
Obudziła mnie rzeczywistość
Przypomniała, że Ciebie pokochałem
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 2 głosy
T. Len
T. Len
Wiersz · 28 kwietnia 2000
anonim