płyń w górę rzeki
obrazów już przemalowałeś setki
okruchy dawnych pejzaży na podłodze
płyń w górę słów
zapomniane twarze zastępują meble
album starych zdjęć pożegnany na licytacji
płyń w górę nadziei
palce jak promienie słońca rodzą plon
dłonie pieszczotą smakują owoce
a ty szukasz spokoju
Ale popracuję nad swoimi puentami, popracuję:)
dwie frazy fakt- świetne, dobra wyobraźnia to podstawa, reszta j.w. słabo