pisałam mu wiersze do poduszki.......
......rzadko sypiał w domu
dobra
noc
ta
gdy wracał
przed
dobra
noc
ką
gwiazd
Sypiałam pod drzwiami skulona jak szczenię
dosłownie rozbierałam się ze słów
striptizerka ciszy chrapała na kanapie
gdy zlizywałam z jego twarzy ślady tamtych ust
pisałam mu wiersze do poduszki
................................................
a dziś
................................................
widujemy się czasami
na dwóch końcach świata