między ciszą a ciszą wersja 2 i jedna druga

polip

Chciałabym się znaleźć w czasie
Między ciszą a ciszą
Unieść jak na skrzydłach ponad chmury
Ponad przepaść
Przeskoczyć stumilowym susem las
I przysiąść gdzieś pod drzewem jabłoni
I zasnąć
I zbudzić się dopiero wtedy
Gdy już wywołacie zdjęcia
Bo czasem dobrze jest coś powspominać
polip
polip
Wiersz · 21 października 2002
anonim
  • JAdziu
    NIc specjalnego.Prosto i bez niespodzianek poza dwoma ostatnimi wersami.

    · Zgłoś · 22 lata
  • przechodniu
    słabiutko, nudniutko, ale słodziutko

    · Zgłoś · 22 lata