Literatura

księga mądrości (wiersz)

Szluger

wybieram z księgi mądrości
odpowiednie cytaty
chociaz wiem
że niewiele mogę zrobić
nawet z ich pomocą

słaby 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
szczepan
szczepan 11 września 2006, 15:46
fatalnie "Szluger", skopiowałeś to ze strony bravo girl z tematyki: wierszyki sms. ??? śmiesznyś
Domcia
Domcia 26 lutego 2007, 20:55
minimalizm moze byc kluczem, ktory otworzy wiekszosc drzwi...
przysłano: 9 maja 2000

Inne teksty autora

drobne fałszerstwa
envagorien
Magnolie
envagorien
dual
getsemani
*
getsemani
kasztany
getsemani
paw
getsemani
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca