ZaproÂś mnie na wĂłdkĂŞ
starym zwyczajem
gruboœÌ szklanki
nieistotna
To juÂż mĂłj drugi raz.
pierwszy byÂł z rok temu
albo dwa
ale i tak nie jestem w tym dobra.
gruboœÌ szklanki
nieistotna
KtĂłregoÂś dnia
ten dworzec
bĂŞdzie wyglÂądaĂŚ inaczej
bo ja tam bĂŞdĂŞ
na razie nalej