pokój

Onir

podejdź i odejdż
przed po w czasie gdy
nie dotykaj mebli
kopnięciem zamknij drzwi
nie zostawiaj uśmiechów
weź swoje oddechy
i śmiech twój i słowa
niepotrzebne mi
mój pokój jest pusty
i śmierć mieszka w nim
Onir
Onir
Wiersz · 17 maja 2000
anonim