Zagłada

Anonimowy użytkownik

DEMONY W MOJEJ GŁOWIE PUKAJĄ W MOJE SKRONIE
PRÓBUJĄ SIĘ WYDOSTAĆ
MÓJ UMYSŁ W CZERNI TONIE

NIENAWIŚĆ I AGRESJA ŚWIAT TEN ZŻERAJĄ POWOLI
PRÓŻNIOWY POCIĄG PĘDZI CORAZ SZYBCIEJ
TRZYMA WASZE PUSTE UMYSŁY W NIEWOLI

KSIĘŻĄ GŁOSZĄ SŁOWO BOŻE
I SAMI NIE WIEDZĄ CO MÓWIĄ
PO MSZY CHODZĄ NA DZIWKI
SĄ DLA NAS TYLKO ZGUBĄ

KOŚCIÓŁ , STARZY , POLITYCY
KIERUJĄ CIĄGLE NAMI
I SAMI NIE WIEDZĄ CO MÓWIĄ
TO ONI SĄ DEMONAMI.
anonim
Anonimowy użytkownik
Wiersz · 18 maja 2000
anonim