nie mogę uwierzyć
że życie jest takie skomplikowane
kiedy wszystko czego chcę
to widzieć cię nagą
na prostych zasadach
w prostym rytmie serca
wszystko czego chcę
to dotknąć twoich włosów
opuszkiem palców sprawdzić
czy twoje piersi da się opisać
tymi wszystkimi słowami
oznaczającymi zadziwienie
proste, zgubic sie ...
Nierozsadnie.
Potem zadziwiona nie wiedziec czy to bylo czy nie bylo ...
czy moze tylko ktos nam o tym pieknie pisal ...
nell - nie można tak kochać, jest to fizycznie niemożliwe. Wtedy czas nie istnieje; jest tylko przed i po.
Wlasnie po to by pozniej wiedziec co bylo przed a co potem ...
mozna ...
Tak nie moze byc - to nie ma sensu!
Trzeba wprowadzic regule ze ten sam autor nie moze przyslac wiecej jak jednego tekstu prozy i poezji na tydzien.
Albo wziac sie do pracy i regularnie czytac nadsylane teksty a nie raz na miesiac wrzucajac potem 95% tego do dzialu niedopuszczonych - BARDZO niepowazne!!!!
Jak mozna teraz przebrnac przez taka ilosc tekstow - co gorsze - w wiekszosci tego samego autorstwa?
byc moze sa wsrod nich warte uwagi i NIKT SIE NIGDY o tym nie dowie!!!
4 strony tekstow niedopuszczonych tego samego dnia??? Jaki jest cel funkcjonowania tej strony - pytam???
Nawrzucac tekstow do dzialu w ktorym nikt ich nie przeczyta???Opamietania!!!
CZy autorzy Wywroty w ogole widza potrzebe zmian? Czy sa glusi na to czego oczekuja odwiedzajacy?
Jaki jest sens funkcjonowania tej strony? Myslalam ze celem jest dzielenie sie z innymi tekstami, czytanie, komentowanie i szeroko rozumiana wymiana mysli. Jak to jest mozliwe przy 4 stronach tekstow odrzuconych tylko JEDNEGO DNIA????
tzn nie wiem czy moge tak pisac przeczuwajac sobie od czasu do czasu smak twoich papierosow pfelix...
jednak nie biorac pod uwage kilku konkretnych faktow i zdazen warto by bylo przyznac ze ladny erotyk napisales.