cały smutku
już nie zasłonisz,
bo cię całkiem przejrzałem
łzo oczyściłaś mą źrenicę
stąpam równo po wyraźnych krawędziach,
a z mroku wiem jak szepcząc
powoli wskrzesić światło
cały smutku
to na nic
wzruszysz już tylko me ramiona
"cały smutku
to na nic
wzruszysz już tylko me ramiona"
- zapisałam, zapamiętam.
Ogólnie- bardzo.
Autor nie jest amatorem.
Pisac tak to sztuka.
bardzo dobre
W dziale niedopuszczonych!!!!www.wywrota.pl/teksty/8820
Jak mozna tak nie rozumiec na czym polega dobry wiersz? Czy osoba ktora go tam umiescila w ogole pofatygowala sie ten tekst przeczytac?
Co za poziom!!!!
Na targu pietruche sprzedawac a nie wiersze czytac!
Krzyk - moge sie nie zgadzac z wieloma twoimi opiniami - i sie nie zgadzam - ale obok dobrego pisanego slowa przejsc obojetnie nie potrafie.
Do osoby dopuszczjacej teksty do czytelni - Kolego, Kolezanko - czy pamietasz sprzed kilku dni tekst z czytelni, ktory goscil tam tylko kilka godzin. Z komentarzem autorskim "taka tam pierdola" Po moim komentarzu usunales go i teraz prozno go szukac.
Ale ja nie zapomnialam co komentowalam choc 20 lat juz nie mam. Jesli dopuszczasz takie teksty do czytelni a takie jak ""Wszystko jedno" nie, to zastanow sie gleboko nad tym czym wedlug Ciebie jest poezja i moze znajdz sobie inne zadania i funkcje na wywrocie.
Z szacunkiem - grazyna
chociaz co do zauważania ciekawych pozycji w odrzuconych, moze nie jest tak źle? czasem fajne dyskusje się tam toczą...
a wlasciwie kto sprawdza tą poezje? napisałam meila i nic... jakas konspiracja???
pozdrawiam:)
for