Pudełko z zapałkami

Fly

Wiem o Tobie tak niewiele
Moja wiedza jest jak zapałka
zapałka w pudełku domysłów
Wierzę , że to się zmieni
i spłoną one wszystkie
a wtedy w ich blasku poznam
Cię bliżej...

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 7 głosów
Fly
Fly
Wiersz · 27 maja 2000
anonim