Literatura

* (wiersz)

brodacZ

rój ogryzków:
cierpkie dziewczęta
na suto zastawionym stole
pełnego słońca
bielszego od ich ud
w ten wiosenno-gorzki
migdał poranka


dobry– 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
SKC - Arek Sokal
SKC - Arek Sokal 3 stycznia 2003, 18:43
Jak to dawniej mawiali: "Kto pierwszy, ten lepszy".
A na dodatek taki pikatny wierszyk na nowy rok... A może raczej "smakowity" ..?

Zależy od orientacji.
W każdym razie - wszystkiego spełnionego w nadchodzących dniach i nocach.
przysłano: 2 stycznia 2003

Inne teksty autora

*
Brodacz
*
brodacz
*
brodacz
*
brodacz
*
brodacz
*
brodacz
zimny chłopiec
brodacz
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca