Oczy

rahn

Bo jeśli patrzysz
ludziom w oczy
Możesz dostrzec tam
Tylko ironię
I złośliwość
Złośliwość nawet bardziej
Niż Ironię
Czsem w ich oczach
Widać blady prześwit kochania
Ale to tylko złośliwa ironia
Losu
[03.03.2000]
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 10 głosów
rahn
rahn
Wiersz · 29 maja 2000
anonim