* * *

Magdalena Komoń

Idzie drogą szara
zmęczona Rzeczywistość.
Nie ma siły.
Upada.
Fikcja jej pomoże.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 12 głosów
Magdalena Komoń
Magdalena Komoń
Wiersz · 29 maja 2000
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    marta x.
    bardziej już podobają mi się tekściki z reklam googla (powyżej)

    · Zgłoś · 17 lat temu