Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
stoik
POPÓŁ
POPÓŁ
stoik
Umieram przykryty popołem zdarzeń
Popiół ten niby czarny całun
Pokrywa moje ciało i moją duszę
Umieram za życia w świecie marzeń
Ogień trawi mnie całego
I spalam się po mału
Ale nim spłonę doszczętnie
Muszę przekroczyć swą tożsamość.
Lubię
stoik
Wiersz · 29 maja 2000
lol
lolghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Lubię
·
Zgłoś
·
18 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści