Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
aha
Miniatura 1- Miód
Miniatura 1- Miód
aha
Twoje słowa są miodem,
co mi zastygł
w gardle
Lubię
aha
Wiersz · 29 marca 2003
Brodacz
bravvo, piękna miniaturka
Lubię
·
Zgłoś
·
21 lat
:)
tez tak uwazam, bardzo ladne.
Lubię
·
Zgłoś
·
21 lat
nF
Twoje słowa są miodem
co mi zastygł
na nodze
Lubię
·
Zgłoś
·
21 lat
Brodacz
ok , przyznaje się - rozesmiałem sie(śmiałem się długo i nie mogłem przestać)
Lubię
·
Zgłoś
·
21 lat
Brodacz
aha, proponuję połaczyć obie zwrotki - w ten sposób powstanie wiersz, który wszystkich zwali z nóg
Lubię
·
Zgłoś
·
21 lat
Brodacz
oczywiście autorstwo byłoby wspólne , tylko czy pfelix wyrazi zgodę?
Lubię
·
Zgłoś
·
21 lat
roozia
twój wiersz wywołuje uśmiech ;-)
Lubię
·
Zgłoś
·
21 lat
roozia
taaaak.... to yło bardzo twqórcze....
Lubię
·
Zgłoś
·
21 lat
ejm2000
minimalistycznie mikro
Lubię
·
Zgłoś
·
20 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
co mi zastygł
na nodze