Miniatura 1- Miód

aha

Twoje słowa są miodem,
co mi zastygł
w gardle
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 14 głosów
aha
aha
Wiersz · 29 marca 2003
anonim
  • ejm2000
    minimalistycznie mikro

    · Zgłoś · 20 lat temu
  • roozia
    taaaak.... to yło bardzo twqórcze....

    · Zgłoś · 21 lat temu
  • roozia
    twój wiersz wywołuje uśmiech ;-)

    · Zgłoś · 21 lat temu
  • Brodacz
    oczywiście autorstwo byłoby wspólne , tylko czy pfelix wyrazi zgodę?

    · Zgłoś · 21 lat temu
  • Brodacz
    aha, proponuję połaczyć obie zwrotki - w ten sposób powstanie wiersz, który wszystkich zwali z nóg

    · Zgłoś · 21 lat temu
  • Brodacz
    ok , przyznaje się - rozesmiałem sie(śmiałem się długo i nie mogłem przestać)

    · Zgłoś · 21 lat temu
  • nF
    Twoje słowa są miodem
    co mi zastygł
    na nodze

    · Zgłoś · 21 lat temu
  • :)
    tez tak uwazam, bardzo ladne.

    · Zgłoś · 21 lat temu
  • Brodacz
    bravvo, piękna miniaturka

    · Zgłoś · 21 lat temu