-

Lady Lazarus

Daj mi to czego pragnę
a czego tak bardzo się boję
Wbij sztylet głębiej
chcę poczuć jego siłę

Nie przejmuj się tymi łzami
które bezkarnie uciekają po policzku
one nie wiedzą czym jest szczęście

Każda rana, którą mi zadasz
Pokaże mi nowe słońce
zachodzące nad choryzontem wiary
i udowodni, że życie ma sens.
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 10 głosów
Lady Lazarus
Lady Lazarus
Wiersz · 3 czerwca 2000
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    L...
    Coooo?
    Zaprzeczasz sobie , że Cię nie boli, a boli ?
    Przecież łzy nie kłamią... nevermind

    · Zgłoś · 17 lat temu