Daj mi to czego pragnę
a czego tak bardzo się boję
Wbij sztylet głębiej
chcę poczuć jego siłę
Nie przejmuj się tymi łzami
które bezkarnie uciekają po policzku
one nie wiedzą czym jest szczęście
Każda rana, którą mi zadasz
Pokaże mi nowe słońce
zachodzące nad choryzontem wiary
i udowodni, że życie ma sens.
Zaprzeczasz sobie , że Cię nie boli, a boli ?
Przecież łzy nie kłamią... nevermind