Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
charlotte
Zastygła Alicja
Zastygła Alicja
charlotte
Mój obraz zatopiony w lustrach
W gęstym powietrzu oczy
Twarz pozostawiona
W tylu miejscach żyje
Zapomnianym grymasem
Odbicia noszą moją postać
A każde stłuczone lustro
To śmierć
Lubię
charlotte
Wiersz · 4 czerwca 2000
×
Zgłoś obraźliwe treści