Miłość

hanixx

Kochają mnie barmani
i właściciele knajp
dilerzy, stolarze
i chłopaki zza krat.
Zajęczą wargę więc
wysuwam ku nim
w brudnym pokoju
na piętrze piątym.
hanixx
hanixx
Wiersz · 5 czerwca 2000
anonim