zamienię funkcję rozkazu
zamienię koronę cierniową
z wykrzykników
na tryb uspokajający
może być pernazyna
Brodacz
Wiersz
·
24 kwietnia 2003
-
motyleqtryb uspokajający...... fajne skojarzenie
-
Engei co ja mamz tym zrobic, brodaczu drogi, ze twoj text podoba mi sie...?
-
nFkrótki, dobry, zgrabny i niepowtarzalny, nie do końca poezja, ale dobre :)
-
whiteshrewten wiersz jest dowodem na to,
-
nFmb - masz całkowitą recję