*

Brodacz

zamienię funkcję rozkazu
zamienię koronę cierniową
z wykrzykników
na tryb uspokajający

może być pernazyna
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 13 głosów
Brodacz
Brodacz
Wiersz · 24 kwietnia 2003
anonim
  • nF
    mb - masz całkowitą recję

    · Zgłoś · 21 lat temu
  • whiteshrew
    ten wiersz jest dowodem na to,

    · Zgłoś · 21 lat temu
  • nF
    krótki, dobry, zgrabny i niepowtarzalny, nie do końca poezja, ale dobre :)

    · Zgłoś · 21 lat temu
  • Enge
    i co ja mamz tym zrobic, brodaczu drogi, ze twoj text podoba mi sie...?

    · Zgłoś · 21 lat temu
  • motyleq
    tryb uspokajający...... fajne skojarzenie

    · Zgłoś · 21 lat temu