Definicje przewrotne

Archiloch

Definicje przewrotne



krowa-mlekodajka
film-nierzeczywistość kontra rzeczywistość
pożegnanie-machnięcie ręką na pozory
łzy-powódź oczu
pustynia-podłoga z piasku
szafa-azyl rzeczy osobistych
kłamstwo-druga strona prawdy
bekhend-słabsza strona tenisisty
Oceń ten tekst
Archiloch
Archiloch
Wiersz · 6 kwietnia 2003
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    HUQ
    Mały socjologiczny dowcip

    · Zgłoś · 20 lat temu