Naga kobieta w mojej szafie
Dedukcja Na pewno nie czeka na pociąg
Może naprawia wieszak Może szuka ubrania Może
Co naga kobieta robi w mojej szafie
To nie kochanka mojej żony
ona nie ma nawet kochanka Co ja piłem
niczego nie piłem
wczoraj pamiętam tylko Ale dlaczego
w szafie ona drży z zimna
Na pewno jest jej zimno Nic dziwnego
ubranie jest między nogami Dlaczego patrzę tam
na to ubranie I czemu ona patrzy na mnie Czemu
goreją jej oczy Uśmiecha się Jak ona
się uśmiecha jak Jak
chwyta jak przyciąga
do siebie i mówi Co
nagi mężczyzna robi
na zewnątrz mojej
szafy
www.astercity.net/~pfelix/maxim/4.jpg
można by z tego wyklarować krótszą, ścislejsza forme z tym samym obrazkiem, a z wieloscia rozwiązań. popracuj nad tym, bo pomysł dobry;)
nie podoba mi się ten moment 'niczego nie piłem'.
a pomysł fajny, jak napisała magdula77
dla magduli77 specjalnie wersja alternwatywna z niedopowiedzeniami ;) :
Naga w mojej szafie
Dedukcja Na pewno nie czeka
Może naprawia Może szuka Może
Co naga robi w mojej
To nie kochanka mojej
ona nie ma nawet kochanka Co ja piłem
wczoraj pamiętam tylko Ale dlaczego
ona drży z zimna
Na pewno jest jej
Nic dziwnego
ubranie jest między Dlaczego patrzę tam
na to I czemu ona patrzy Czemu
goreją jej Uśmiecha się Jak ona
się jak Jak
chwyta jak przyciąga
do siebie i mówi Co
nagi mężczyzna
Poza tym komentuję komentujących, a nie własne wiersze. Poza tym własne wiersze komentować można, czemu nie, to praca własna, komentacja, kontemplacja, koloryzacja jak najbardziej wchodzi w grę. Choć zawsze moge napisać: "Jesteście głupi, nic nie rozumiecie!". Ale wątpię, aby ktoś to zrozumiał.