do was należy przyszłość
powiedział mi kiedyś jeden matematyk
nie będąc nikim
jeszcze śmieszniejsi są ci
od kłamstw podstawowych jak w dekalogu
wolność równość braterstwo
ujmij mnie inaczej
jak obiecując wielkośc i światłość
ujmij mnie brakiem
pokaż mi ranę
powiedz że to już koniec absolutny
a ja walczyć walczyć będę
Drogi Herszełe, ostatnio się staczasz. Napisz "Do Dekadentów 2 - Wojna w Iraku", to chętnie przeczytam i lepsza ocenę rzucę.