Brodacz
Wiersz
·
30 kwietnia 2003
-
gabkapomysł + emocje = według mnie calkiem niezłe
-
nFczy kropka przed "negatywny" jest Zamysłem?
-
Maciuś vel inaczejPomysł ciekawy, ujęty (tylko) poprawnie. Niczego sobie i bez zachytu.